Skip to content

ÚJ KÖR INDULÁSA: 2023 FEBRUÁR

Készen állsz Mindent ÉREZNI?

Készen állsz Megtelni végre élettel?

Ó, az a bőr alól viszkető, émelyítő, frusztráló érzés, hogy ez még mindig nem az, ami lehetne. 

 

Hogy van ebben az életben még annyi minden, ami rád vár, ami a tiéd akar lenni – de valami mégis elrejti előled. Valami mindig visszafog, valami mindig közbejön, valami mindig visszatart…

Egész életedben érezted. 

Hogy többre születtél, mint pusztán túlélni. 

Hogy te másmilyen felnőtt leszel. Nem mókuskereket hajtó, nem képernyő előtt zsibbadó, hanem játszó, lüktető, TÉNYLEG ÉLŐ felnőtt. 

Ez hajtott, ez hívott mindig a következő kanyarig. 

Az érettségiig. Az államvizsgáig. A jó munkahelyig, kimagasló bérezésig. 

Az első, a második, a sokadik nagy szerelemig. 

A házasságig. Az összeveszésig, a kibékülésig, az apró kezecskékig, melyek szélsebesen nőttek, és egyre ritkábban fogták a tiéd…

Mindenhová elmentél, ahová a többiek mondták.

Mindent kipipáltál, mindenhová benéztél. 

Néha hosszabb, néha rövidebb pillanatokra rá is találtál, össze is értél vele. 

A megtapasztalás örökre beléd ég és nem hagy maga után kérdőjeleket: TÉNYLEG OTT VOLT. TÉNYLEG EZ VOLT AZ. TÉNYLEG EZ LENNE, EZ LEHETNE AZ ÉLET.

De aztán mindig jött egy újabb kanyar. 

Hajtod a mókuskereked. 

Zsibbadsz a képernyő előtt. 

 

És gyerekhangon, számonkérően azt kérdezed magadtól: hol van a játék? Hol van a lüktetés? 

Hol van a Tényleg Élet? 

Bármennyire is hihetetlen, egyetlen kattintásnyira. 

De honnan ismerlek ilyen jól? 

 

Onnan, hogy engem is világ életemben ez az érzés égetett, hajtott, mozgatott.

Én is jártam mindenhol, benéztem minden sarokba, egymás után pipáltam ki mindent, amitől kiteljesedést reméltem. 

Én is nagyon jól ismerem azt a belső számonkérő viszketést, ami újra és újra több jelenlétért, több élményért, több életért kiált.

Helló,  Andi vagyok.

Engem is évtizedeken át nyomorított az a hazug gondolat, HOGY NEM VAGYOK ELÉG JÓ, ELÉG OKOS, ELÉG ÉRDEKES, ELÉG SZÉP – hogy egyszerűen csak NEM VAGYOK ELÉG.

Én is sajnáltam magam, kifele mutogattam, és én is elhittem, hogy ezeket a meccseket kívül kell megnyerni. Hogy a körülménynek kell megváltoznia. Hogy engem szeretni a mások dolga. 

Hogy létezik egy bizonyos MÁSHOL, AHOL MAJD JOBB LESZ LENNI. 

Hogy el lehet menni olyan messzire, ahová a sok meg nem oldott szar már nem jön velem.

‘ÚJ ZÉLAND” – böktem a térképre. Az talán elég messze van…

Pénz nélkül. Hátizsákkal és naplóval. Milyen romantikus, nem? 

HÁT NEM.

Ott ültem egy sziklán. Gyakorlatilag a “világ végén”. Több súlyt, bánatot és rémes gondolatot cipelve, mint előtte vagy utána bármikor, és az utolsó reményt is elveszítve, hogy a “távolság” majd meggyógyít.

Ezért kellett eljönnöm idáig? Hogy lássam, hogy nincs itt semmi – semmi, amitől jobban lennék? 

Aznap hoztam egy döntést: TÉNYLEG ÉLNI AKAROK!

Talán akkor esett le először…

Ugyanazok a szavak másképp, más hangsúllyal kezdtek el kombinálódni a fejemben.

Pontosan ezért kellett eljönnöm idáig. El kellett jönnöm idáig.

” Idáig kellett eljönnöm, hogy a saját szememmel lássam, hogy a saját bőrömön tapasztaljam: a béke, a boldogság és a nyugalom nem egy úti cél, hanem maga az út.”

Teljesen mindegy hol vagyok, kivel vagyok, mit csinálok épp: nem a külső körülményeimen múlik, hogy hogyan érzem magam. 

Soha nem létezett és nem is fog létezni még egy pillanat, amiben több lehetőségem, esélyem, képességem lesz a boldogságra, mint EZ, a mostani! 

A boldogság BELÜGY. Amíg kívül keresem, sohasem fogom megtalálni. 

És akkor meghoztam életem legfontosabb döntését: 

TÉNYLEG AKAROK ÉLNI.

Persze ez után még sok időnek kellett eltelnie, amíg hozzámentem ahhoz a férfihoz, aki nem azért szeretett, mert én nem tudtam magam;

Amíg  megszültem azokat a gyerekeket, akikre annyira vágytam, és beköltöztem abba a házba a patak és az erdő mellé, amelyet Új-Zéland kanyargós útjait szelve láttam meg először az ábrándjaimban.

Amíg megteremtettem magamnak azt a munkát, amit imádok, amit sosem unok meg, amit könnyebb csinálnom, mint nem csinálnom. 

Amíg felszámoltam a pénzügyi blokkjaimat, és egyetlen hónap alatt előteremtettem 18.000 dollárt – annak anyagi feltételét, hogy álmaim mesterétől tanulhassam meg azt a modellt, amivel a tarsolyodban többé te sem ismersz majd lehetetlen. 

Amíg egyik este azzal a gondolattal feküdtem le, hogy jé, a mai volt AZ IDEÁLIS NAPOM, amit évekkel ezelőtt egy feladat teljesítéséül megterveztem. 

Most pedig az a célom, hogy neked ne kelljen éveket eltöltened, amíg “kibogozod” a zűrzavart a fejedben és a lelkedben, hanem átadjam mindazt az eszközt és technikát, melyek segítségével az ITT ÉS MOST számodra is erőt adó, sorsteremtő hellyé válik. 

Kérlek, hunyd le a szemed, és lásd magad, amint…

… reggel hálával, nyitottsággal és izgatottsággal telve kelsz fel: mindenre, ami rád vár, mohón IGENT mondasz;

… végre képes vagy URALNI AZ IDŐDET: a naptáradban megtanultad bűntudat nélkül első helyre helyezni önmagad, és a saját jóllétedet;

… nem külső elvárásokat követsz, hanem a belső bizonyosságod;

… testileg és lelkilek is kirobbanó formában érzed magad, és ezt természetesen mások is észreveszik;

… nem legyintesz az álmaidra, hanem komolyan veszed őket, és célokat, terveket, végül valóságot szősz belőlük – viszont a megvalósítás minden fázisában tökéletesen teljesnek, ELÉGNEK és elégedettnek érzed magad ;

… minden helyzetben lézerpontosan látod a lényeget, és többé nem tekeredsz bele a saját drámádba vagy mások játszmáiba; 

… nem törekszel kontrollra és nem hagyod, hogy mások kontrolláljanak: ehelyett sikerült egészséges határokat kialakítanod, és kapcsolataidat korábban sosem tapasztalt szabadság és intimitás jellemzi;

… nem vesztegeted többé a drága idődet ártalmas és felesleges pótcselekvésekre, csak hogy elmenekülhess az érzéseid elől. Ehelyett korábban ismeretlen, hatalmas erőre teszel szert, amint megtanulod TELJESSÉGBEN ÁTÉLNI AZ ÉRZÉSEIDET, és álörömök helyett valódi élményekben részesíteni magad;

… Nem kötsz keserű  kompromisszumokat és nem ismersz lehetetlent: kudarcállóvá és megállíthatatlanná válsz. 

… Bőségben és kiteljesedettségben élsz…

… Egy reggel arra ébredsz, hogy imádod az otthonod, a munkád, az életed: benne minden résztvevővel, és természetesen legeslegelső sorban: VELED.

Ez a nő létezik. Ő a te Tényleg Élő Éned – és már nagyon vár rád. 

Azt gondolod most, hogy ez lehetetlen?

 Hogy neked kisgyerekeid vannak, egyedül élsz, nincs időd, nincs önbizalmad, nincs kitartásod, nem engedheted meg most, hogy ennyit költs magadra?

Hogy másnak talán lehetséges, de neked biztosan nem sikerülhet? 


Azért vagyok itt, hogy bebizonyítsam: TÉVEDSZ. 

Akárcsak nekem, és azoknak, akik már korábban velem jöttek ezen az úton, neked is minden a rendelkezésedre áll ahhoz, hogy elkezdj végre Tényleg Élni. 

Rendelkezel testtel, lélekkel és a legcsodálatosabb szuperszámítógéppel, ami valaha létezett: 

egy minden pillanatban ingereket feldolgozó, és azokat ÉRZÉSEKKÉ, ÉLMÉNYEKKÉ ÁTALAKÍTÓ EMBERI AGGYAL. 

Én mindössze azt fogom megtanítani neked egy nagyon egyszerű modell segítségével, hogy hogyan tudod ezt a szuperszámítógépet végre SAJÁT MAGADÉRT, ÉS NEM ÖNMAGAD ELLEN HASZÁLNI!


Az egész emberi létezés az ÉRZÉSEINKRŐL szól. Minden tettünket, sőt, minden lélegzetvételünket ez motiválja. 

Márpedig, aki megtanulja félelem és ellenállás nélkül ÁTÉLNI AZ ÉRZÉSEIT, és a gondolatai segítségével kedve szerint alakítani azokat: az örökre kilép az addigi mentális korlátaiból. 

Megállíthatatlanná, legyőzhetetlenné válik.

És bármit is tartogasson számára a következő pillanat: folyamatosan TÉNYLEG ÉL. Mit szólsz, készen állsz? 

Pár visszajelzés azoktól, akik már bizalmat szavaztak nekem: 

Copy of joy

Emlékszel arra a pillanatra, mikor először hemperegtél a ropogós hoban? Mikor először láttad az ősz színváltós színeit a lehulló leveleken? Mikor félelem nélkül le mertél csúszni a nálad 3*magasabb csúszdán? Ugye, milyen melengető érzés átérezni újbol, hogy mindennek tudtál örülni? Mikor nem bosszankodtál a hólapátolás miatt, mikor nem mérgelődtél a csípős, esős ősz miatt, hanem észrevetted a szépet, a meleget a hidegben is? Mikor bíztál magadban, a képességeidben, s voltál olyan bátor, hogy lecsússz a mélybe, hogy aztán újbol felmássz a létrán (hegyen)?
A Tényleg Élet program tagjaként elmondhatom: nem csak emlékszem, de újbol és újbol átélem ezeket. Merek élni, nevetni, sírni, elfogadni magamat. Ha te is ki akarsz lépni a komfortzonádbol, itt az ideje, hogy beszélgess Andival, a hatás nem marad el.

Márta

-

Copy of joy (1)
Megtanultam, hogy nem engedhetem, hogy a körülmények befolyásolják a gondolataimat, hogy nem hivatkozhatok kifogásként rájuk, hogy minden rosszban meg kell találnom a jót, és hogy minden jóban van valami rossz,amiből tanulhatok, és fejlődhetek. 🙂 Nehezen, de rájöttem, hogy nem mindig mások érdekeit és érzéseit kell szem előtt tartanom, hanem meg kell állnom bizonyos helyzetekben és meg kell kérdeznem magamtól, hogy ÉN mit szeretnék, Én mitől érezném magam jól. Sikerült elfogadnom és megszeretnem azt, hogy introvertált vagyok és senkinek nem kell mást mutatnom, megjátszanom magam csak azért hogy más jól érezze magát attól, én pedig elfáradjak benne. Megtanultam a saját érdekeimet képviselni és nemet mondani.
Körvonalazódik, hogy hogyan képzelem el nagyjából a következő 10 évemet, mikor mivel szeretnék majd foglalkozni, miket szeretnék tanulni, és az életünk alakulását követve (hazaköltözés, családalapítás stb) mikor miből fogom a bevételemet szerezni.
Megtanultam,hogy ha én nem szeretem magamat, senki sem fog tudni. Ha én rendben vagyok magammal, akkor minden rendben van körülöttem. Foglalkoznom kell a lelkemmel, a testemmel, keményen kell dolgozni a céljainkért, de tudni kell hátradőlni és pihenni, és akkor is ugyanolyan értékesnek érezni magam. 

Flóra

-

397105952587a7bc6b7de2edaa6f8b53

A Tényleg Életbe nem teljesen kezdő önfejlesztőként érkeztem. Sok éve tanulok, tapasztalok, és használok technikákat és követek különböző nagy neveket a témában akiktől lehet tanulni.
Értem már el nagyon szép eredményeket a pozitív gondolkodással és más módszerekkel, mégis elégedetlenül, agyonhajszoltan, mindent túlgondolva és túlaggódva érkeztem a csoportba, amihez egy óriási trauma is hozzáadódott.
Ez mára, Andinak, a modellnek, a csoporttagoknak és a tanfolyamnak, valamint a munkának -amit nap mint nap beleteszek- köszönhetően gyökeresen megváltozott.
Végre azt érzem, hogy tényleg azon az úton haladok, ami elvezet ahhoz az élethez, amit élni akarok! Végre nem csak tétlenül állok zúgó fejjel, ezernyi kavargó, átláthatatlan és követhetetlen, agyonnyomó gondolattal, hanem látom a logikát! Látom a lépéseket, amiket meg kell tennem, és nem esek kétségbe! Még ha kicsi időre el is kalandozik a figyelmem, nem veszel el az információhalmazban mert olyan jelentős változásokat értem el magamban, ami hajt és visz tovább előre, és visszatérít a modellhez újra és újra és újra.
Én már előfizettem az éves KitalÁLOM, MegcsinÁLOM programra is, mert ez egy olyan befektetés, amivel azt is látom, hogyan tovább, miket kell megtennem azért, hogy tényleg elérnem amit akarok, és képes legyek Tényleg Élni – azt az életet, amit nap mint nap álmodok magamnak és amit már most is minden ízében imádok!
Nem lehetek elég hálás! Köszönöm, köszönöm, köszönöm!

Niki

-

Copy of joy (2)

1. Végre rájöttem és ki is mondtam milyen szakmában szaeretnék dolgozni. Ez hatalmas nagy szó, mert kb 15 éve ezen rágódtam már 😮
2. Lettek céljaim
3. Elkezdtem megismerni önmagamat!
4. Képes vagyok határokat szabni, nem hagyom magamat teljesen elnyomni, véleményt nyilvánitok, nemet mondok ha nem tetszik.
5. Nem görcsölök többé a körülményeken, mert megtanultam, hogy azokon nem lehet változtatni, de a hozzáálláson igen.
6. Nem nyomom el saját magamat sem többé testileg és egészségileg, elkezdtem foglalkozni magammal is végre
Így első körben ennyit sikerült 🤗 nezhetjük úgy is hogy a 0ról indultam és tényleg a gödörből másztam ki azzal, hogy elkezdtem a Tényleg Életet

Adrienn

-

Hogyan kell ezt elképzelni? 

10 héten át minden héten kapni fogsz tőlem három videó leckét a hozzájuk tartozó PDF formátumú JÁTÉKLAPOKKAL, amelyek segítségével:  

 • Pontosan és alaposan megtervezzük, hogyan néz ki az adott életterületed, hogyha a Tényleg Élő Éned (mostantól TÉN-ed) éli.
 • Megvizsgáljuk, mi változik és mi marad változatlan a külső és belső világodban, amikor már Tényleg Élsz
 • Megtanítalak stratégiát készíteni a vágyott változások megvalósításához
 • Megtanítalak felismerni és megszüntetni a benned lévő blokkokat, amelyek a TÉNYLEG ÉLETED útjában állhatnak. 
 • Mint egy színész az új karakterét, elkezdjük  gyakorolni,  MEGTESTESÍTENI a TÉN-ünket
 • A TÉN-ünkhöz méltó szokásokat és szertartásokat kezdünk kialakítani 

A leckéket írott formában is megkapod.

Ezen kívül: 

✅   Heti online találkozónk alkalmával személyesen is felteheted a hét során összegyűlt kérdéseidet, és a saját és mások példáján is megtapasztalhatod az általam nyújtott coaching páratlan erejét. A találkozókról felvételt készítünk, amit bármikor, bárhányszor visszanézhetsz majd. 

✅   Életre szóló tagjává válsz egy olyan közösségnek, ahol a megosztott sikereidnek együtt örülünk, a nehézségeiden pedig  megértéssel, elfogadással, támogatással és személyes tapasztalatokkal lendítünk át.

✅   Amennyiben nyitott vagy rá, lesz egy TÉT JÁTSZÓPAJTÁSOD is, akivel heti egy találkozás során közösen át tudjátok beszélni az eredményeiteket, kérdéseiteket, nehézségeiteket és tapasztalataitokat, ezáltal még jobban bebiztosítva, hogy kitartóan végzed a programot és nem térsz le az útról.  A játszópajtás találkozókhoz külön segédletet kaptok majd, amely abban is segít majd, hogy még jobb meghallgatóvá és ítéletmentes megfigyelővé válj. 

✅   Minden hétvégén izgalmas kihívás vár rád, hogy még inkább a TÉN-ed bőrébe bújva tapasztald meg a világot – amíg egyszer csak azt tapasztalod, hogy TE ÉS Ő már magától értetődő, belső egységben összeforrt.

Íme a témák, melyek mentén az utolsó részletéig kidolgozzuk a tényleg életedet és mindennapos gyakorlatokkal elkezded megtestesíteni a tényleg élő önmagadat

1. HÉT: 

A hét során:

 • A vágyaid és a frusztációid felhasználásával elkészíted a Tényleg Életed pontos tervrajzát. 
 • Megismered és megtanulod használni azt a modellt, melynek segítségével bármilyen helyzetből képessé válsz kihozni az abszolút maximumot,  bármilyen célt el tudsz érni, és bárhonnan bárhová el tudsz jutni majd
 • Megtanulod hatástalanítani, sőt, együttműködésre késztetni a belső bántalmazódat
 • Megismered a radikális önbecsülés és önszeretet gyakorlatát és erejét, mely minden valódi és tartós átváltozás nélkülözhetetlen alapfeltétele

2. HÉT

A hét során:

 • A világ leghatásosabb rendszerét használva MEGTANULSZ IDŐT CSINÁLNI 
 • Hatékonyan priorizálsz, méghozzá úgy, hogy mostantól bűntudat nélkül TE MAGAD KERÜLSZ ELSŐ HELYRE a határidőnaplódban
 • Energizáló szokásokat és szertartásokat alakítasz ki
 • Megtanulod leállítani a 3 legenergiapusztítóbb mentális szokásodat: a túlterheltség, az aggodalom és a bizonytalanság érzését, és az összes pótcselekvést, mely ezekkel összefüggésbe hozható (pl. a halogatás)
 • Megtanulsz BEFEKTETŐKÉNT gondolkodni a rendelkezésedre álló energiaforrásokkal, és egy kis gyakorlással valódi “energiamágnássá” válsz

3. HÉT:

A fizikai testünk a külső és belső világunk közötti  összekötő kapocs, és a legfontosabb eszközünk önmagunk, mások és a világ megtapasztalásában. Ezen a héten: 

 • Szintet lépünk a testünkről való gondoskodásban mind a szokásainkat, mind pedig a testünkkel kapcsolatos gondolataink és érzéseink terén
 • Elkezdünk ÚGY BÁNNI a testünkkel, ahogy a TÉN-ünk teszi azt! Ez kiterjed a táplálkozásunk minőségére és módjára, a kellő mennyiségű mozgás és pihenés beiktatására és minden másra, amit a testünk energizálása és legoptimálisabb működése érdekében megtehetünk
 • Megtanulsz a legmélyebb szinteken kapcsolódni a saját testeddel, és végre elkezded használni azt a hatalmas, elfeledett erőt és bölcsességet, ami ezáltal mostantól a rendelkezésedre áll
 • Elkezdünk TUDATOSAN DOLGOZNI AZON A TÖRTÉNETEN, AMIT A SZEMÉLYES STÍLUSODDAL ÉS MEGJELENÉSEDDEL SZAVAK NÉLKÜL ELMESÉLSZ. 

4. HÉT

Az otthonod az életed jelenlegi állásának legpontosabb tükröződése. Állandó és folyamatos kölcsönhatásban áll a belső világoddal, ezért, amin belül változtatsz, az kívül is megjelenik, amin kívül változtatsz, az pedig belül is változást fog hozni. Ezen a héten: 

 • megérted, hogy birtokolni valamit energiába kerül, és ezért elkezdesz sokkal tudatosabban szelektálni a téged körülvevő, és a világodban helyet kapó tárgyak között
 • Olyan körülményeket és szokásokat alakítasz ki, melyek kivétel nélkül maximálisan szolgálják a Tényleg Életedet
 • A külső kacatok csökkentésével megszabadulsz a mentális és lelki kacatjaidtól is
 • Esztétikus, inspiráló és megtartó “szentélyeket” alakítasz ki – ahová oázisként visszavonulhatsz töltődni és alkotni
 • Megszünteted azokat a rémes körülményeket, melyek eddig rengeteg energiádat pusztították el feleslegesen (pl. kulcskeresgélés, millió műanyagjáték-elpakolás)

5. HÉT

A pénz egy semleges körülmény, amit ki-ki saját magának teremt a GONDOLKODÁSA révén. Mivel pénzre szinte mindannyiunknak szüksége van, nagyon nem mindegy, hogyan gondolkodsz erről, és milyen döntéseket hozol az életednek ezen a területén. E hét során:

 • feltárod a pénzzel kapcsolatos blokkoló hiedelmeidet és megtanulod feloldani azokat
 • megtanulsz a pénzről dráma nélkül gondolkodni, aminek köszönhetően számodra is sokkoló pénzügyi célok elérésére válsz képessé (ezt a módszert használtam, amikor egyetlen hónap alatt teremtettem meg a Life Coach School képzésem 18.000 dolláros tandíját). 
 • megérted, hogyan korlátozott eddig a hiánymentalitás, és megtanulsz az akutális pénzügyi helyzetedtől teljesen függetlenül is BŐSÉGBEN ÉLNI, ÉREZNI ÉS GONDOLKODNI

6. HÉT

A munkád a te hozzájárulásod, amivel mások javát szolgálod. Eredménye EGY ÉRTÉK, amit te teremtettél, te hoztál létre és te dobsz bele a nagy, közös egészbe. A hét során: 

 • lerántjuk a leplet a legnagyobb tévedésekről, melyek miatt a legtöbb ember nem végzi akkora elégedettséggel a dolgát, mint ahogy tehetné
 • Megismered és kimondod a választott KÜLDETÉSEDET
 • Akár alkalmazott vagy, akár vállalkozó, megtanulsz FELELŐS VEZETŐKÉNT GONDOLKODNI, DÖNTENI ÉS CSELEKEDNI a munkád terén
 • megértesz olyan összefüggéseket a munka – érték – pénz között, melyekre eddig talán sosem gondoltál
 • elkészítesz egy tervet ahhoz. acélhoz, hogy MÉLTÓ MUNKÁT VÉGEZZ MÉLTÓ BÉREZÉSÉRT – bármit is jelentsen ez a kettő a TÉN-ednek jelenleg. 

7. HÉT

Kapcsolataink lehetnek életünk örömeinek legfőbb forrásai, ugyanakkor a legtöbb lelki szenvedésünk és önmegtagadó kompromisszumunk eredője és kicsinyes játszmák “csatatere” is. E hét során minden eszközt megtanulsz, amire a harmonikus, önazonos kapcsolatok kialakításához és fenntartásához szükséged lesz:

 

 • Játszmák helyett nyílt, őszinte kommunikáció
 • Kontroll helyett hatékony és bűntudatmentes határszabás
 • Keserű elvárásokból fakadó neheztelés helyett feltétel nélküli elfogadás és szeretet 
 • Hárítás és hibáztatás helyett felelősségvállalás 
 • Dráma helyett nyugalom és tisztánlátás

8. HÉT

Egy harmonikus felnőtt párkapcsolatban nem kiegészítik egymást a “felek”, hanem kettőjük összeadott részvétele és energiája révén olyasmira lesznek képesek, amire egyedül nem lennének. Ezen a héten minden alapot lefektetünk, ami egy érzelmileg felnőtt, stabil és intim párkapcsolathoz szükséges. Lesz: 

 

 • Érzelmi szükségletek feltárása és kielégítése
 • Közös vízió
 • A párkapcsolat dinamikájának áthangolása
 • Játékosság és érzékiség
 •  Őszinteség és kapcsolódás addig sosem tapasztalt szinteken
 

9. HÉT

A Tényleg Élet elvei alapján az öröm és az élet élvezete egyáltalán nem pusztán “hab a tortán”, hanem ugyanolyan szükséges dolog, mint a levegő. Ám, amíg gyerekként ez még magától is szuperül ment, felnőttkorra valahogy “megkopik” az a képességünk, hogy mindennek meglássuk a mókás, játékos oldalát, ráadásul egyre hajlamosabbakká válunk káros álörömökkel kábítani magunkat. DE NEM A TÉNYLEG ÉLETBEN! Ezen a héten:

 • Ráhangolódunk a fenntartható öröm és ellazultság frekvenciájára
 • Energizáló örömrutinokat és szertartásokat alakítunk ki
 • Nem csak dumálunk és gondolkodunk majd, hanem GYAKORLATBAN IS BELECSAPUNK A JÁTÉKBA, MÓKÁBA ÉS VALÓDI, FELTÖLTŐ ÉLVEZETEKBE

9+1. HÉT

Ha ez a téma téged (most) nem érint, ezen a héten folytathatod a lazulást, és a TÉN-ed gyakorlását. Ha azonban te is életed egyik legfontosabb feladatának tartod, hogy ezt az “anyaság dolgot” jól csináld, akkor ideje vizualizálnunk azt a laza, inspiráló és testi-lelki biztonságot nyújtó nőt, akit anyaként meg szeretnénk testesíteni a gyermekeink előtt.  Ezen a héten:

 

 • Megfogalmazod, milyen anya akarsz lenni, és milyen mintát szeretnél mutatni a gyerekeidnek
 • Együtt szembenézünk a saját szüleinktől örökölt rossz mintázatainkkal, és eszközöket kapsz felülírni azokat
 • Segítek megérteni az állandóan jelentkező rossz érzéseidet, melyek rendszeresen nem kívánatos reakcióra késztetnek, és a megtanult technikáknak köszönhetően képessé válsz arra, hogy bármilyen “nehéz helyzetben” megőrizd, vagy legalábbis hamar visszanyerd az uralmadat az érzelmeid és viselkedésed felett
 • Határszabást és következetességet tanulsz
 • Elkezded lazábban és játékosabban venni, és sokkal jobban ÉLVEZNI az anyaságot.

És akkor most lássuk, milyen extrákkal jár a TÉNYLEG ÉLET program

résztvevőjévé válni:

✅ Haladásodat heti leckékkel és ún. Játéklapokkal segítem majd, melyek kitöltésével aktívan és személyreszabottan részt veszel majd a saját Tényleg Életed kidolgozásában.

✅ Hetente két élő csoportos coaching alkalmon is részt vehetsz: az egyik csak az új csoport tagjainak szól majd, a másikon az alumnik (a korábbi körök tagjai) is részt vehetnek majd. Számtalanszor előfordult, hogy egy-egy 20 perces lézercoaching eredményeképpen sokéves blokkokat sikerült feloldanunk, mely azonnali eredményt hozott egy kapcsolat, vagy akár munkaügyi- esetleg pénzügyi helyzet terén. Leghatásosabb, ha te magad jelentkezel, de mások kérdéseiből is rengeteget lehet tanulni, fejlődni.  A találkozók felvételét bármikor visszanézheted.

✅ A leckékhez videó-,  hanganyag és írott formátumban is hozzáférhetsz majd. Környezetvédelmi okokokból nem nyomtatunk automatikusan, de igény szerint megrendelheted a Tényleg Élet könyvet, Naplót és Játékfüzetet is

✅ Egy opcionálisan felkínált lehetőség a Játszópajtás program. A játszópajtásoddal hetente egyszer találkozol (online vagy offline, ahogy szeretnétek), és a mellékelt támpontok mentén át tudjátok beszélni az addigi tapasztalataitokat, meg tudjátok osztani az esetleges nehézségeiteket és felismeréseiteket, ill. bizonyos játékos gyakorlatok mentén gyakorolni tudjátok egymással a TÉN-eteket. 

✅ A program időtartama alatt egy külön Facebook csoportot hozok létre, hogy igazi csapattá válhassunk, majd a program végén élethosszig tartó tagjává válsz az ALUMNI (azaz a TÉT “öregdiákok”) közösségének!

✅ 10 %-os kedvezményben részesülsz egy egyéni konzultációs alkalomra, vagy bármely konzultációs csomagra. A kedvezmény nem átruházható, a programra való jelentkezésedtől számított egy éven belül tudod felhasználni. 

✅ Ja, és azt említettem már, hogy a program teljes anyagához, sőt, az összes jövőbeli update-hez is korlátlan, élethosszig tartó hozzáférést kapsz? Tudod, mit jelent ez? Pl. azt, hogy aki még az első körben csatlakozott hozzám, az azóta már akár 4x is végigcsinálhatta a korábbi programot, tanúja volt annak, hogy kezdő coachból a világ egyik legjobb mestere által képesített, tapasztalt szakemberré váltam, és most a korábbi befektetésének összegéért egy olyan vadonatúj programhoz kap hozzáférést, ami tartalmában és felhasználói élményben is világszínvonallal vetekszik. 

✅ A program végén VENDÉGEM VAGY EGY 30 napos KitalÁLOM, megcsinÁLOM álomkörre is, ahol, ha szeretnéd, folytathatjuk az intenzív közös munkát. 

 
 
 

A TÉNYLEG ÉLET PROGRAM ára és TARTALMA

És minden extra, amit a program tagjaként kapni fogsz
HUF 300.000 Életre szóló részvétel és hozzáférés az update-ekhez is
 • Haladásodat heti leckékkel és "Játéklapokkal" segítem, melyek kitöltésével minden részletében ki tudod dolgozni a TÉNYLEG ÉLETED vízióját, stratégiáját és célkitűzéseit.
 • Hetente egy live, online csoportos coaching alkalmon is részt vehetsz: az egyik csak az új csoport tagjainak szól, a másikon az alumnik (a korábbi körök tagjai) is részt vehetnek majd. Számtalanszor előfordult, hogy egy-egy 20 perces lézercoaching eredményeképpen sokéves blokkokat sikerült feloldanunk, mely azonnali eredményt hozott egy kapcsolat, vagy akár munkaügyi- esetleg pénzügyi helyzet terén. Leghatásosabb, ha te magad jelentkezel, de mások kérdéseiből is rengeteget lehet tanulni, fejlődni. A találkozók felvételét bármikor visszanézheted.
 • A leckékhez videó, hanganyag és írott formátumban is hozzáférhetsz majd. Környezetvédelmi okokokból nem nyomtatunk automatikusan, de igény szerint megrendelheted a Tényleg Élet könyvet, Naplót és Játékfüzetet is
 • Egy opcionálisan felkínált lehetőség a "Játszópajtás program". A játszópajtásoddal hetente egyszer találkozol (online vagy offline, ahogy szeretnétek), és a mellékelt támpontok mentén át tudjátok beszélni az addigi tapasztalataitokat, meg tudjátok osztani az esetleges nehézségeiteket és felismeréseiteket, ill. bizonyos játékos gyakorlatok mentén gyakorolni tudjátok egymással a TÉN-eteket.
 • A program időtartama alatt egy külön Facebook csoportot hozok létre, hogy igazi csapattá válhassunk, majd a program végén élethosszig tartó tagjává válsz az ALUMNI (azaz a TÉT "öregdiákok") közösségének!
 • Ja, és azt említettem már, hogy a program teljes anyagához, sőt, az összes jövőbeli updat-hez is korlátlan, élethosszig tartó hozzáférést kapsz? Tudod, mit jelent ez? Pl. azt, hogy aki még az első körben csatlakozott hozzám, az azóta már akár 4x is végigcsinálhatta a korábbi programot, tanúja volt annak, hogy kezdő coachból a világ egyik legjobb mestere által képesített, tapasztalt szakemberré váltam, és most a korábbi befektetésének összegéért egy olyan vadonatúj programhoz kap hozzáférést, ami tartalmában és felhasználói élményben is világszínvonallal vetekszik.
 • A program végén VENDÉGEM VAGY EGY 30 napos KitalÁLOM, megcsinÁLOM álomkörre is, ahol, ha szeretnéd, folytathatjuk az intenzív közös munkát.
Életedbefektetése

Nehezedre esne egy összegben kifizetni? 

Válassz részletfizetést!

Kattints, ha 2×157.000 forintos részletben szeretnéd kifizetni a program díját.

*Az első részlet jelentkezéskor, a második 30 nappal később kerül levonásra

Kattints, ha 5×65.000 forintos részletben szeretnéd kifizetni a program díját.

*Az első részlet jelentkezéskor, a második négy pedig 30 naponként kerül levonásra