Vajon ki lehetnél, ha nem hagynád, hogy lehúzzanak a múltbéli minták, rossz beidegződések, fájdalmas tapasztalatok?

Ha nem csak a tegnapot ismételnéd minden egyes nap?

Ha nem várnád többé azt a bizonyos “majd egyszert”, hanem végre TÉNYLEG ÉLNÉL? 

Nos, megmondom ki lehetnél….

Aki csak lenni akarsz!

Sőt, ha velem tartasz erre a mindent átformáló programra, be is bizonyítom!

Helló,  Andi vagyok.

Egy nap elegem lett abból, hogy mindig máshol legyek, mint ahol lenni akarok, és mindig mást csináljak, mint amit csinálni akarok. 

Hogy emiatt mindig másokat okoljak…

Hogy állandóan a múlton rágódjak, vagy arról fantáziáljak,

milyen jó lesz majd egyszer, ha…

Aznap hoztam egy döntést: TÉNYLEG ÉLNI AKAROK!

De mit jelent ez? 

… nem külső elvárásokat követek, hanem a belső bizonyosságomat;

… nem másoktól vagy külső körülményektől várom, hogy jobban legyek, hanem megteremtem a saját vágyott érzéseimet;

… nem legyintek az álmaimra, hanem komolyan veszem őket, és célokat, terveket, végül valóságot szövök belőlük;

… megkülönböztetem a tényszerű valóságot a fejemben zajló drámától;

… a figyelmemet azon tartom, amit növelni szeretnék;

… a kapcsolataimban nem törekszem kontrollra, ugyanakkor nem hagyom, hogy kontrolláljanak; 

… szeretem és elfogadom önmagam, és ezért nem kérek elnézést;

… élményekkel, érzékekkel és sok-sok kapcsolódással töltődöm; 

… a számomra legfontosabb értékekkel összhangban élek. 

Szinte hallom a kifogásokat: “Könnyű neki!” “Az én helyzetem más”! “Ha tudná, miben vagyok, nem beszélne ilyen félvállról”! 

Hallom, mert én is voltam “ott”. Töltöttem évtizedeket magányos, meg nem értett “UFÓNAK”, nem elég jónak, nem elég érdekesnek, nem elég okosnak, nem elég szépnek, egyszerűen csak NEM ELÉG-nek érezve magam. Közben ráadásul sokszor azzal bántottam magam, hogy “túl sok” vagyok, érted? A kor, a mentalitás és a rendszer, amibe beleszülettem hamar belémültette a “ha van sapka, ha nincs” szindrómát.

Közben szerettem kifele mutogatni, másokat okolni, “szegény ént” hajtogatni. 
Hittem abban, hogy ezeket a meccseket kívül kell megnyernem, és hittem abban, hogy máshol 

majd jobb lesz. 

Hogy engem szeretni a mások dolga. 

Hogy el lehet menni annyira messzire, ahova a sok szar már nem jön velem. 

Új-Zéland – böktem rá a térképre. Hát van annál messzebb?  

Pénz nélkül. Hátizsákkal és naplóval. Ahogy illik, ugyebár… 

Ott ültem egy sziklán. Gyakorlatilag a “világ végén”. Több súlyt, bánatot és rémes gondolatot cipelve, mint előtte vagy utána bármikor, és reményvesztve, hogy a “távolság” majd meggyógyít. Minek jöttem el idáig? Ezért kellett eljönnöm idáig? Hogy lássam, hogy nincs itt semmi, semmi, amitől jobban lennék? 

 

Talán akkor esett le először…

Ugyanazok a szavak másképp, más hangsúllyal kezdtek el kombinálódni a fejemben. Ezért kellett eljönnöm idáig. 

“El kellett jönnöm idáig. Idáig kellett eljönnöm, hogy a saját szememmel lássam, hogy a saját bőrömön tapasztaljam: a béke, a boldogság és a nyugalom nem egy úti cél (hanem maga az út)…”

Teljesen mindegy hol vagyok, kivel vagyok, mit csinálok épp: nem a külső körülményeimen múlik, hogy hogyan érzem magam. 

Soha nem létezett és nem is fog létezni még egy pillanat, amiben több lehetőségem, esélyem, képességem lesz a boldogságra, mint EZ, a mostani! 

A boldogság BELÜGY. Amíg kívül keresem, sohasem fogom megtalálni. 

Persze ez után még sok időnek kellett eltelnie, amíg hozzámentem ahhoz a férfihoz, aki nem azért szeretett, mert én nem tudtam magam;

Amíg  megszültem azokat a gyerekeket, akikre annyira vágytam, és beköltöztem abba a házba a patak és az erdő mellé, amelyről Új-Zéland kanyargós útjait szelve ábrándoztam.

Amíg megteremtettem magamnak azt a munkát, amit imádok, amit sosem unnék meg, amit könnyebb csinálnom, mint nem csinálnom. 

Amíg egyik este azzal a gondolattal feküdtem le, hogy jé, a mai volt AZ IDEÁLIS NAPOM, amit évekkel ezelőtt a mentoraim által kért feladat teljesítéséül megterveztem. 

Most pedig az a célom, hogy neked ne kelljen éveket eltöltened, amíg “kibogozod” a zűrzavart a fejedben és a lelkedben, hanem átadjam mindazt az eszközt és technikát, melyek segítségével az ITT ÉS MOST számodra is erőt adó, sorsteremtő hellyé válik. 

Mit szólsz, velem tartasz? 

Pár visszajelzés azoktól, akik már bizalmat szavaztak nekem: 

Emlékszel arra a pillanatra, mikor először hemperegtél a ropogos hoban? Mikor először láttad az ősz szinváltos szineit a lehullo leveleken? Mikor félelem nélkül le mertél csuszni a nálad 3*magasabb csuszdán? Ugye, milyen melengető érzés átérezni ujbol, hogy mindennek tudtál örülni? Mikor nem bosszankodtal a holapátolás miatt, mikor nem mérgelődtél a csipős, esős ősz miatt, hanem észrevetted a szépet, a meleget a hidegben is? Mikor biztál magadban, a képességeidben, s voltál olyan bátor, hogy lecsússz a mélybe, hogy aztán ujbol felmássz a létrán (hegyen)?
A Tényleg Élet program tagjaként elmondhatom:nem csak emlékszem, de ujbol és ujbol átélem ezeket. Merek élni, nevetni, sirni, elfogadni magamat. Ha te is ki akarsz lépni a komfortzonádbol, itt az ideje, hogy beszélgess Andival, a hatás nem marad el 😉

Megtanultam, hogy nem engedhetem, hogy a körülmények befolyásolják a gondolataimat, hogy nem hivatkozhatok kifogásként rájuk, hogy minden rosszban meg kell találnom a jót, és hogy minden jóban van valami rossz,amiből tanulhatok, és fejlődhetek. 🙂 Nehezen, de rájöttem, hogy nem mindig mások érdekeit és érzéseit kell szem előtt tartanom, hanem meg kell állnom bizonyos helyzetekben és meg kell kérdeznem magamtól, hogy ÉN mit szeretnék, Én mitől érezném magam jól. Sikerült elfogadnom és megszeretnem azt, hogy introvertált vagyok és senkinek nem kell mást mutatnom, megjátszanom magam csak azért hogy más jól érezze magát attól, én pedig elfáradjak benne. Megtanultam a saját érdekeimet képviselni és nemet mondani.
Körvonalazódik, hogy hogyan képzelem el nagyjából a következő 10 évemet, mikor mivel szeretnék majd foglalkozni, miket szeretnék tanulni, és az életünk alakulását követve (hazaköltözés, családalapítás stb) mikor miből fogom a bevételemet szerezni.
Megtanultam,hogy ha én nem szeretem magamat, senki sem fog tudni. Ha én rendben vagyok magammal, akkor minden rendben van körülöttem. Foglalkoznom kell a lelkemmel, a testemmel, keményen kell dolgozni a céljainkért, de tudni kell hátradőlni és pihenni, és akkor is ugyanolyan értékesnek érezni magam. 

1. Végre rájöttem és ki is mondtam milyen szakmában szeretnék dolgozni. Ez hatalmas nagy szó, mert kb 15 éve ezen rágódtam már 😮
2. Lettek céljaim
3. Elkezdtem megismerni önmagamat!
4. Képes vagyok határokat szabni, nem hagyom magamat teljesen elnyomni, véleményt nyilvánitok, nemet mondok ha nem tetszik.
5. Nem görcsölök többé a körülményeken, mert megtanultam, hogy azokon nem lehet változtatni, de a hozzáálláson igen.
6. Nem nyomom el saját magamat sem többé testileg és egészségileg, elkezdtem foglalkozni magammal is végre
Így első körben ennyit sikerült 🤗 nezhetjük úgy is hogy a 0ról indultam és tényleg a gödörből másztam ki azzal, hogy elkezdtem a Tényleg Életet

Adrienn

Rengeteg önfejlesztő, önsegítő eszközt (program, könyv, ingyenes videók) próbáltam már, de most végre úgy érzem, Andi Tényleg Élet programjával felkerült a pont az i-re. Tulajdonképpen a leghasznosabb az lett volna, ha ezzel kezdem.😁 Mindaz, amit a Tényleg Élettel kaptam, életem legjobb befektetése volt, az anyagi ráfordítás elenyésző ahhoz a változáshoz képest, melyet magamon tapasztalatok. Régebben erővel próbáltam az érzéseim, a gondolataim irányítani, de Andi rámutatott, hogy mindezt lehet könnyedebben. És igaza volt! Kézzel fogható, hasznos, használható módszereket kaptam. Ahogy a program ideje alatt jöttek a felismerések, úgy lett erősebb a belső békém és a belső szabadságom. Hála érte és köszönet! ❤️🙂

Amit én eddig kaptam a programtól rövid távon:
A hosszú távú tervezés és Vízió és Stratégia fontosságának felismerése. 
A hit hogy képes vagyok önmagam változtatásra
Kevesebb üresjárat (FB, internet, hírek) koncentrált feladatmegoldás.
Jobb családi és párkapcsolat, nem több de minőségibb az együtt töltött idő. Odafigyelés másokra és annak észrevétele ha manipulálni akarnak.  
Esti szénhidrát (keksz csoki) bevitel mérséklése – jó esetben elhagyása.
Picit korábbi lefekvés, reggeli átmozgató torna 10 percben, monitor melletti ebédelés beszüntetése a munkahelyen, Figyelni arra, hogy ne fázzak meg. (Infralámpa napi 3X5 perc)   Több odafigyelés a külsőmre, ami lehet csak 1-gyel több borotválkozás a héten.
A tudat hogy naplóznom kell és fogok is már vettem hozz egy füzetet és elkezdtem összeírni a dolgokat amire ki kell majd térjen.
Tudom, hogy ki szeretnék lenni, hogyan miből szeretnék élni rövid, közép és hosszútávon (természetesen annak tudatában, hogy ezen a terven lehet módosítani ha szükséges de csak az alapvető értékeim és érdekeim megtartásával)
És így leírva már nem is tűnik olyan kevésnek mindez hiszen a tanfolyam nélkül sosem gondoltam volna át ilyen mélységében a mostani életemet. Ez a nagy felülvizsgálat jó ha minél előbb eljön, de addig amíg az ember nincs mélyponton bizonyos szempontból, addig azt hiszi képes élni az életét egyik napról a másikra.
 
Köszönettel
Szabolcs

Elindultam önmagam felé, már ez önmagában is egy nagyon jó dolog. Hoztam egy olyan döntést már a tanfolyam elején, amit közel 10 éve nem mertem meghozni és ezáltal óriási felszabadulást és megkönnyebbülést éreztem. Nagyon hálás vagyok ,hogy az elsõ hét végén, amikor tudom hogy lázas beteg voltál, képes voltál hosszan kifejtve válaszolni a levelemre, ezzel megkönnyítve a döntésemet. Minden sora úgy volt megírva, mintha 1000 éve ismernél…nem is tudom hogy csinálod! 🙂 Ez a tanfolyam rávilágított, hogy annyi, de annyi minden van, ami egy kis gondozásra, odafigyelésre szorulna az èletemben. Azt sem tudom néha hol kezdjem. Nagy ölelést küldök neked Andi és remélem azért átjön az éteren hogy mennyire hálásak vagyunk azért amit értünk teszel. ❤️

Hogyan kell ezt elképzelni? 

Minden hétköznap kapni fogsz tőlem: 

 • Egy levelet, mely az adott téma elméleti-technikai részéről szól;
 • Egy hanganyagot erről a levélről, hogy akár a fürdőkádban, vagy utazás közben is megismerhesd a technikákat;
 • Egy kérdésekkel és gyakorlatokkal teli, nyomtatható PDF ívet, mely segít feltárni és feldolgozni a múltadat, elmélyíteni az önismeretedet, és begyakorolni ezt az új szemléletmódot;
 • Hetente egy online workshoppal egybekötött csoportos coaching hívásra invitállak, ahol felteheted a hét során összegyűlt kérdéseidet, és kipróbálhatod az ún. “lézer coaching” technikát, melynek segítségével egy-egy konkrét problémának pár perc alatt le lehet ásni a gyökeréig.
 • Tagjává válsz egy titkos online Facebook közösségnek, ahol szintén kérdezhetsz, és válaszaiddal a többieket tudod segíteni, támogatni, erősíteni. Ebben a titkos térben heti kihívásokkal fogom még színesebbé és izgalmasabbá tenni ezt a 8 hetet, hogy ne álljunk meg az elméletnél, hanem TÉNYLEG “elmerüljünk” a Tényleg Élet-érzésben. 
 • BÓNUSZKÉNT AJÁNDÉKBA MEGKAPOD A KitalÁLOM, megcsinÁLOM program TELJES ANYAGÁT, és a 8 hét után számodra is fel lesz kínálva, hogy a KitalÁLOM, megcsinÁLOM programot a regisztrációs díg megfizetése nélkül folytasd (havi 10.000 forint tagságdíjért). Az ajándék pénzbeli értéke 20.000 HUF, az eredménybeli megtérülése viszont, tőled függően, akár a csillagos ég, hiszen a KitalÁLOM, megcsinÁLOM program a Tényleg Élet témáinak tökéletes gyakorolópályája. 
 • Az egész anyagot – tehát az elméletet és gyakorlólapokat is – elpostázzuk neked fizikai könyv formájában. 
 • 20 %-os kedvezmény 4 db. egyéni konzultációra a 2021-es év során. 
 • ÉS, AMI A LEGJOBB: a Facebook csoporttagságod, és A TANFOLYAM TELJES ANYAGÁHOZ VALÓ HOZZÁFÉRÉSED IS EGÉSZ ÉLETRE SZÓL!!! (az összes jövőbeli update-tel együtt!) 

 A heti meetingről hangfelvétel készül, amit bármikor újra meghallgathatsz. 


Íme a témák, melyek mentén nyolc hét alatt irányba állítjuk a gondolkodásodat és kialakítjuk benned a TÉNYLEG ÉLET-ÉRZÉST:

1. HÉT: 

 • Tisztázzuk: miből kellene több, és miből szeretnél kevesebbet -megtervezzük az életet, amiben TÉNYLEG ÉLSZ, és elkészítjük az odavezető térképet is.
 • Ne a környezeted elvárásai, hanem a számodra legfontosabb értékek mentén határozzuk meg a céljaid;
 • A legtöbb nő számára nehézséget jelent engedélyt adni magának arra, hogy a saját szükségleteit és vágyait végre előtérbe helyezze. Miért teljes ráfizetés közéjük tartozni, és hogyan kerülheted ezt el?
 • Megismered az érzés célok eltitkolt, mindent megváltoztató erejét;
 • Tervezd meg az ideális napot, aminek minden percében TÉNYLEG ÉLSZ!

2. HÉT:

 • Tanulunk test-nyelven: hogyan kommunikál, mit üzen, és hogy tudod megérteni? 
 • A táplálkozás pszichológiája: avagy a tudatos étkezés nem ott kezdődik, hogy MIT eszel, hanem azzal, hogy HOGYAN. 
 •  Bármit is jelent az “álomtest” és az “álomstílus” számodra, épp itt az ideje, hogy elkezdd megtestesíteni! Nem holnap, és nem akkor, amikor lejár a fogyókúrád vagy a fitness programod!
 • Használd az erőt, amihez csakis akkor juthatsz hozzá, amikor olyasmit csinálsz, amit szeretsz! 

3. HÉT

 • Miért tényleg életbevágóan fontos tudatosan álmodni, gondolkodni, rendezgetni, alakítgatni a téged megtartó és ölelő tereken? 
 • A tárgyak és a tudatos elengedés “mágiája”
 • Az otthonod és a gondolkodásod oda-visszaható ereje, és ennek tudatos kihasználása;
 • Az érzelmeid, az életed és az otthonod mágikus kölcsönhatása: értsd meg és használd teremtő módon!

 

4. HÉT

 • Milyen érzés az IGAZSÁG, és hogyan tudsz eljutni a belső önvalódhoz azáltal, hogy ezt az érzést követed;
 • Hogyan győzheted le a tagadás és önámítás ártó szellemét?
 • Melyik rádiót hallgatod odabenn: a bántalmazás vagy az önszeretet adását? Hogyan tudsz frekvenciát váltani?
 • Hogyan válhatsz önmagad legfőbb példaképévé?  

5. HÉT

 • A pénz nevű energia: tisztítsd meg a negativitástól;
 • A pénz nevű dráma: érzéseid és hiedelmeid feltárása, és ahol szükséges, átalakítása;
 • A befektetés ereje egy olyan világban, ahol nincs is más, csak befektetés;
 • Szeresd, amit csinálsz, csináld, amit szeretsz – a pénzed is szeretni fogja!6. HÉT

 • hogy a kapcsolataidból erőt meríthess, nem pedig lehúzást;
 • hogy ellenállhatatlan karizmád legyen, amely mágnesként vonzza hozzád az izgalmas, sorsformáló találkozásokat;
 • hogy megtanuld  megvédeni magad mások negativitásával szemben;
 • megtudd, melyik a három legkárosabb szokás, amivel kapcsolatainkba mérget fecskendezünk;
 • felfedezd és hasznosítsd a kapcsolataidban rejlő végtelen fejlődési potenciált.

7. HÉT

 • Káros mítoszok és tévhitek, melyek negatívan hatnak a szerelmi életedre;
 •  A párkapcsolat legalattomosabb ellensége: érd tetten, csípd nyakon és szabadulj meg tőle;
 • Mitől lesz a kapcsolatod tartós, de nem állott, vagy “műanyag”? 
 • A szeretetnyelvek használatának előnyei és korlátai. 
 
 

8. HÉT

 • Hogyan hozd ki egységnyi időből az abszolút maximumot? 
 • Az önfegyelem nélkülözhetetlen szerepe a radikális töltődésben és ellazulásban;
 • Legyen az, hogy “érezd jól magad” az első számú prioritásod. 
 • Egy szokás, mely nélkül nem is lehet TÉNYLEG ÉLNI – ha még nem az életed központi része, ideje kialakítanod! 
 
 

!!! BÓNUSZ !!!

Januárban 4-én egy négyhetes ÉNKÉP UPDATE programmal kezdjük a 2021-es évet! Ezt a Tényleg Élet 8 hetének megalapozásául kapod ajándékba, és persze azért, hogy 2021 túlzás nélkül TÉNYLEG ÉLETED EDDIGI LEGJOBB ÉVE LEGYEN!

 •  
 •  
 •  
 •  
 •