Skip to content

Vásárláshoz töltsd ki az űrlapot
🛒

A TERMÉK ÁRA: 110,000 HUF

9+1 hetes Élet- és szemléletmód tréning életre szóló hozzáféréssel​

És minden extra, amit a program tagjaként kapni fogsz
HUF 110.000 Életre szóló részvétel és hozzáférés az update-ekhez is
  • Haladásodat heti leckékkel és ún. Játéklapokkal segítem majd, melyek kitöltésével aktívan és személyreszabottan részt veszel majd a saját Tényleg Életed kidolgozásában.
  • Hetente két élő csoportos coaching alkalmon is részt vehetsz: az egyik csak az új csoport tagjainak szól majd, a másikon az alumnik (a korábbi körök tagjai) is részt vehetnek majd. Számtalanszor előfordult, hogy egy-egy 20 perces lézercoaching eredményeképpen sokéves blokkokat sikerült feloldanunk, mely azonnali eredményt hozott egy kapcsolat, vagy akár munkaügyi- esetleg pénzügyi helyzet terén. Leghatásosabb, ha te magad jelentkezel, de mások kérdéseiből is rengeteget lehet tanulni, fejlődni. A találkozók felvételét bármikor visszanézheted.
  • A leckékhez videó-, hanganyag és írott formátumban is hozzáférhetsz majd. Környezetvédelmi okokokból nem nyomtatunk automatikusan, de igény szerint megrendelheted a Tényleg Élet könyvet, Naplót és Játékfüzetet is
  • Egy opcionálisan felkínált lehetőség a Játszópajtás program. A játszópajtásoddal hetente egyszer találkozol (online vagy offline, ahogy szeretnétek), és a mellékelt támpontok mentén át tudjátok beszélni az addigi tapasztalataitokat, meg tudjátok osztani az esetleges nehézségeiteket és felismeréseiteket, ill. bizonyos játékos gyakorlatok mentén gyakorolni tudjátok egymással a TÉN-eteket.
  • A program időtartama alatt egy külön Facebook csoportot hozok létre, hogy igazi csapattá válhassunk, majd a program végén élethosszig tartó tagjává válsz az ALUMNI (azaz a TÉT "öregdiákok") közösségének!
  • 20 %-os kedvezményben részesülsz egy egyéni konzultációs alkalomra, vagy bármely konzultációs csomagra. A kedvezmény nem átruházható, a programra való jelentkezésedtől számított egy éven belül tudod felhasználni.
  • Ja, és azt említettem már, hogy a program teljes anyagához, sőt, az összes jövőbeli updat-hez is korlátlan, élethosszig tartó hozzáférést kapsz? Tudod, mit jelent ez? Pl. azt, hogy aki még az első körben csatlakozott hozzám, az azóta már akár 4x is végigcsinálhatta a korábbi programot, tanúja volt annak, hogy kezdő coachból a világ egyik legjobb mestere által képesített, tapasztalt szakemberré váltam, és most a korábbi befektetésének összegéért egy olyan vadonatúj programhoz kap hozzáférést, ami tartalmában és felhasználói élményben is világszínvonallal vetekszik.
  • A program végén VENDÉGEM VAGY EGY 30 napos KitalÁLOM, megcsinÁLOM álomkörre is, ahol, ha szeretnéd, folytathatjuk az intenzív közös munkát.

Részletes programleíráshoz kattints erre a linkre.

Belépés előtt olvasd el aSzolgáltatói Feltételeket. Megrendeléseddel tudomásul veszed és elfogadod az abban foglaltakat