Egyéni konzultáció

Bármi is keltsen nehézséget az életedben, biztosan tudható, hogy az okot és a megoldást is egy helyen kell keresni: a gondolataid között. 

A szuper dolog ebben az, hogy a gondolkodásmód fejleszthető, alakítható. Ha megtanulod és begyakorlod, hogyan kell, akkor efölött mindig, minden helyzetben hatalmad lesz. Ezáltal pedig bármilyen cél elérhető, és szinte bármilyen nem kívánt körülmény megváltoztatható. 

ÁRAK, INFORMÁCIÓ

Az online beszélgetés ára 

15.000 HUF/ 50 perc

20.000 HUF/80 perc

* Igény esetén a konzultációra személyes formában Budapest 2/A kerületében kerülhet sor

** Páros konzultációra is van lehetőség (vagy akár 3-4 fős csoportos beszélgetésre), ebben az esetben azonban kérjetek egyéni árajánlatot. 

Ha valami nem oké  az életünkben,  azt az alábbi formákban szoktuk érzékelni: 

 1. egy körülmény (pl. “anyósom meglátogat”)
 2. egy gondolat (pl. “nem bírom elviselni, amikor itt van”)
 3. egy érzés (pl “szorongok, feszengek, tehetetlen dühöt élek át”)
 4. egy nem kívánatos cselekvés v. nem cselekvés (“veszekszem a férjemmel”; “magamba fordulok”
 5. egy nem kívánatos következmény (pl. “elhidegültünk egymástól a férjemmel”)

Bármi is jelentsen azonban problémát számodra, egy dologban egészen biztos lehetsz: ez nem a körölményeidből fakad, hanem azokból a gondolatokból, abból a történetből, amivel a körülményeidet önmagad számára értelmezed. 

Az általam legtöbbet használt modell rendkívül egyszerű, ugyanakkor rendkívül hatásos. Nem igazán létezik olyan probléma, amit ne lehetne megoldani, de legalábbis lényegesen jobbá tenni ennek segítségével. Így néz ki a képlet: 

Mint írtam, a modell bármilyen helyzetben megdöbbentő eredményességgel alkalmazható, azonban a siker elsősorban az ügyfél hozzáállásán és elkötelezettségén múlik. 
Ezért kizárólag akkor javaslom, hogy hozzám fordulj, ha: 

 • mentálisan egészséges vagy (a módszer nem helyettesítheti, ill. nem válthatja ki a pszichiátriai vagy pszichoterápiás kezelést)
 • valódi és belső késztetést, elhatározást érzel, hogy változtass a jelenlegi körülményeiden; 
 • nem akarsz (többé) “áldozatot játszani”. Nem kívülről várod a megoldást, hanem készen állsz felelősséget vállalni a döntéseidért, az életed alakulásáért, egyszóval: önmagadért. 

Akkor hát készen állsz? Elkezdhetjük közösen megfigyelni az elméd működését, feltárni és átírni azokat a “hibás kódokat”, amelyek önkéntelen működtetésével az életedben nem kívánt ereményeket idézel elő?

Csakis a te döntésedre várunk, részemről ugyanis akár most azonnal belevághatunk ebbe az izgalmas és transzformatív közös kalandba! 

Kérdésed lenne, vagy szeretnél előtte tisztázni pár részletet? 

KÉRDÉSED VAN?

Elérsz telefonon: +36202760081

E-mailben: andi@smithandicoaching.com

Vagy a Facebookon

 •  
 •  
 •  
 •  
 •