Skip to content

EGYÉNI KONZULTÁCIÓ

Jelenleg nem dolgozom egyéni ügyfelekkel. 

De bízom benne, hogy ez nem fog megállítani téged abban, hogy megtapasztald, miben annyira más, és miért annyira eredményes egy Life Coach School Certified coach-csal dolgozni a problémáid megoldásán, és a legmeredekebb álmaid megvalósításán!

Ha szeretnéd megismerni és megtapasztalni ezt a világszinten is egyedülálló módszert és szemléletmódot, ajánlom figyelmedbe a KitalÁLOM, megcsinÁLOM, és a Tényleg Élet nevű programjaimat. A program résztvevőinek folyamatosan és rendszeresen állok rendelkezésére, és időnként, ha ennek szükségét látjuk, egyéni konzultációra is kínálok lehetőséget. 

Meguntál végre várni? 

A másikra: hogy megváltozzon, hogy meghallja végre, amit szeretnél, hogy teljesítse végre, amit ígért? 

A következő könyvre/tanfolyamra/gurura, aki végre TÉNYLEG használható eszközöket ad a kezedbe?  

A tökéletes alkalomra, amikor leadtad a kilókat, felnőttek a gyerekek, anyagilag helyre állsz? Amikor már mindent tudsz, mindent tisztán látsz és a csillagok is úgy állnak együtt, hogy az égen szikrázó fényességgel a “neved + KÉSZEN ÁLLSZ” felirat legyen látható? 

Unod már, hogy hiába vagy okos, hiába vagy tele ötletekkel, vágyakkal, álmokkal, tehetséggel, egy csomó felhalmozott, szerteágazó tudással: valamiért mégis körbe-körbe jársz vagy egy helyben stagnálsz, miközben  olyanok húznak el melletted fénysebességgel, akikben az ég egy adta világon semmi különlegeset nem találsz? 


Segítek abban, hogy SOHA TÖBBÉ NE KELLJEN VÁRNOD. 

Segítek DÖNTENI, ha nem tudod mit akarsz, és segítek CSINÁLNI, ha már rég tudod, mégsem bírsz mozgásba lendülni. 

Segítek nem csak elindulni, hanem oda is érni!

Méghozzá úgy fogok segíteni, ahogy soha senki, és semmi nem segített még: mert amíg te időtlen idők óta a külső akadályaid hálójában vergődsz, az igazi csapda mindigis a gondolataid között bujkált, és te minden próbálkozásoddal csak szorítottál egyet a csomón. Ezért nem jutottál eddig egyről a kettőre. Ezért nem használt semmilyen ötlet, tanács vagy erőfeszítés, ami csak tüneti megoldást kínált.

Pedig minden probléma gyökere és megoldása a gondolkodásodban van. 

A jó hír ebben az, hogy – mivel a gondolkodás megváltoztatható – bármilyen célt el tudsz érni, és  bármilyen körülményt meg tudsz változtatni a gondolataid átprogramozásával.  

Egyéni coaching Csomagok

See Online Booking Page

* A konzultáció online formában történik. Jelenleg nincs mód személyes találkozásra. 

** Páros konzultációra is van lehetőség (vagy akár 3-4 fős csoportos beszélgetésre), ebben az esetben azonban kérjetek egyéni árajánlatot. 

A modell bármilyen helyzetben megdöbbentő eredményességgel alkalmazható, azonban a siker nagyban múlik a te hozzáállásodon és elköteleződéseden. 
Ezért kizárólag akkor javaslom, hogy hozzám fordulj, ha: 

  • mentálisan egészséges vagy (a módszer nem helyettesíti, és nem válthatja ki a pszichiátriai vagy pszichoterápiás kezelést, de bizonyos esetekben hatékonyan ki tudja egészíten azt)
  • valódi és belső késztetést, elhatározást érzel, hogy változtass a jelenlegi körülményeiden; 
  • nem akarsz (többé) “áldozatot játszani”. Nem kívülről várod a megoldást, hanem készen állsz felelősséget vállalni a döntéseidért, az életed alakulásáért, egyszóval: önmagadért. 

KÉRDÉSED VAN?

E-mailben: andi@smithandicoaching.com

Vagy a Facebookon