Skip to content

Talán soha még ekkora szükségünk nem volt arra a képességre, hogy meg tudjuk őrizni nyugalmunkat, higgadtságunkat – vagy hogy mielőbb visszataláljunk a rendíthetetlen belső békénkhez egy-egy újabb váratlan csapás után. 

Az aggodalom és szorongás nem csak érzések. Minél többet “gyakoroljuk” őket, annál elmélyültebb mentális szokásokká válnak. Ráadásul olyan káros hatással vannak a testünk biokémiai egyensúlyára, az érzelmi világunkra és a viselkedésünkre, hogy ez szinte borítékolhatóan önbeteljesítő jóslatként szabotálja az életünket. 

Mivel soha senki nem tanította meg nekünk, mit kezdjünk ezzel a felemésztő őrlődéssel: túleszünk, túliszunk, túlfészbúkozunk, túlsorozatozunk, vagy más módokon kábítjuk magunkat, miközben a problémáink felhalmozódnak, és szép csendben romba dől az életünk. 

Ez nem a te hibád. 


Viszont amint megérted, hogy működik az elméd, nem csak arra leszel képes, hogy véget vess a szüntelen kattogásnak és agyzajnak, hanem arra is, hogy ezt a mindennél erőteljesebb szuperszámítógépet a problémáid megoldására, az álmaid valóra váltására használd.

Képes leszel együttműködni a kozmikus erőkkel ahelyett, hogy ellenállnál nekik. 

Megtanulod, hogy használd a figyelmedet, hogy mindig a személyes erőteredben maradj. 

Tudni fogod, mikor és hogyan sugározz szeretetet és együttérzést önmagad felé.

Képes leszel bármilyen helyzetben tudatost döntést hozni arról, hogy te ki akarsz lenni, hogy akarsz megnyilvánulni. 

A külső viszályt és háborút nem állíthatjuk le, de a belső béke mindig ott vár ránk, a lelkünk közepében. Csak meg kell tanulnunk odatalálni.   

Helló, Smith Andi vagyok. 

Több, mint 30 évembe telt, míg végre megtaláltam a kijáratot a SZORONGÁS nevű mentális szabadulószobából. A célom az, hogy másoknak ne kelljen ennyi értékes időt elvesztegetniük, ezért főállásban tanítom, hogy tudod kiszabadítani a lelkedet az elméd fogságából.

Gyere. 

Vegyünk pár mély levegőt, és határozzuk el: bölcsebben és erősebben jövünk ki ebből az időszakból, mint ahogy belekerültünk! 

 

Nem adjuk az álmainkat, az aktív, szeretteink körében töltött éveinket és a jövőnket a világban jelenleg uralkodó őrületnek!

 

 

Válasszunk szeretet a félelem és gyűlölet helyett. 

Válasszunk fókuszt, elszántságot, összefogást és tudatos teremtést a pánikban való részvétel helyett. 

Válasszuk a békét, és nem az esztelen háborgást. 

Minden válságnak voltak győztesei. 

Mindig voltak, akik nyerő stratégiát választottak, fejlődtek, gyarapodtak, jobb emberré váltak a nehézségek hatására. 

Most nincs idő szorogani, önsajnálni, nyavajogni vagy leszedálni magunkat!

Most annak van itt az ideje, hogy magunkhoz követeljük a teremtő erőnket, és mi határozzunk meg, kik akarunk ma lenni, és milyen jövőt szánunk magunknak!

EZT FOGOD MEGTANULNI:

Három sorsdöntő online videó.
Három lecke arról, hogyan szabadulj ki a szorongás fojtogató szorításából, és hogyan találd meg a belső békédet bármilyen aggasztó helyzet közepette. 

1. LECKE

Egy érzés felvállalása és átélése

2. LECKE

 

Nyerd vissza a hatalmat a jelen pillanat felett

3. LECKE

A jövőd a tulajdonod. Légy felelős gazdája.

EZT MONDJÁK, AKIK MÁR DOLGOZTAK VELEM

Kárpáti Judit, 49

A Tényleg Élet tíz hete, tíz téma, tíz életterület. Ha a tízből csak egyet mondhatok, ahol totális változás állt be a gondolkodásomban a program hatására, akkor a Pénz Hetét választom. Megdupláztam a bevételeimet. Most, 2022 nyarán.

Mikor elkezdtem a programot ott álltam, mint egy HTML kód, amin már három napja dolgozik éjjel nappal a fejlesztő, de már kurva ideges, mert látja, hogy gyönyörű a kód, csak éppen valamiért nem működik. Erre jön Andi, ráteszi a kezét a vállára kaján mosollyal, kérdez kettőt és kiderül teljesen tisztán, mit kell újraírni. Te meg ujjongasz, mert végre újraírnak és végre működni fogsz, sőt, a fejlesztőd már azt is tudja, legközelebb min kell változtatni, ha hasonló a gebasz. A végén meg már nem is HTML-ben programoz, hanem JAVA-ban.

 

Rengeteg önfejlesztő, önsegítő eszközt (program, könyv, ingyenes videók) próbáltam már, de most végre úgy érzem, Andi Tényleg Élet programjával felkerült a pont az i-re. Tulajdonképpen a leghasznosabb az lett volna, ha ezzel kezdem.😁 Mindaz, amit a Tényleg Élettel kaptam, életem legjobb befektetése volt, az anyagi ráfordítás elenyésző ahhoz a változáshoz képest, melyet magamon tapasztalatok. Régebben erővel próbáltam az érzéseim, a gondolataim irányítani, de Andi rámutatott, hogy mindezt lehet könnyedebben. És igaza volt! Kézzel fogható, hasznos, használható módszereket kaptam. Ahogy a program ideje alatt jöttek a felismerések, úgy lett erősebb a belső békém és a belső szabadságom. Hála érte és köszönet! ❤️🙂

Szabó Lantódy Andrea

Hoffmann Dóra

Anditol megtanultam megvalasztani, hogy melyik gondolatomnak akarok hinni, es melyiknek nem. Rajottem, hogy ez az igazi szabadsag, es egyben az onfegyelem kulcsa is. Azota:
– kiadtam a konyvem,
– turelmesebb vagyok a gyerekeimmel es onmagammal
– jobban latom, mi az, ami valoban az en felelossegem, ezert ezerszer nagyobb kontrollt erzek az eletem felett
– atkoltoztem egy nagyvarosba, megis jo kornyekre, es megtanultam nem utalni a varost
– mar nem felek annyira hibazni, ujra el kezdtem idonkent masok elott enekelni, es sokkal jobban elvezem
– megtanultam jobban menedzselni a gondolataim, ill. tervezni, igy most egy olyan szakmai lehetoseget kaptam, ami eddig alomkent szerepelt a celos listamon
Es meg sorolhatnam a sokszor nagyon rovid ido alatt bekovetkezo valtozasokat.
Annak ajanlanam, aki szeretne az eleteben megtanulni eredmenyekben gondolkodni, es ezeket meg is latni, tapasztalni. Aki hinni akar onmagaban es az eletben, de nem mindig tudja, hogyan. Aki szeretne megtanulni a celjat kituzni es elerni.
 

Azt gondolom, hogy a legnagyobb sikerem a saját életemmel való elégedettség és annak az elfogadása, hogy ha valamelyik területtel még nem vagyok elégedett, az tök oké és az egész felrúgása nélkül lehet dolgozni az egyes területeken. Megértettem, hogy önmagam újra kitalálásakor (reinventing myself) a “burning the house” nem egyenlő a régi (még jelenlegi) életem teljes felégetésével. A másik, de nem kisebb siker az édesanyámmal való kapcsolatom megjavulása. Bár valami olyan eszközt reméltem, amivel majd jól megmutatom anyukámnak, hogy milyen értékes és kompetens vagyok, a program során “mindössze” olyan tudást kaptam, amivel én magam fogadtam el magamat értékesnek és elég jó anyának. Ettől meg őszintébb, lazább lettem és ennek, valamint néhány -már jobban kitalált – határhúzás hatására magától megjavult a kapcsolatunk. A test-hét óta majdnem minden nap futok, arc-és hajápolási rutinom lett, gyönyörű ruhákban járok, felszabadítottam a belső Istennő Önmagamat, boldogabb lett a házasságom, örömtelibb az anyaságom és szakmailag is új szintre léptem. Muszáj hozzátennem az elmúlt napok siker cunamiját is: – előléptettek a munkahelyemen – szakmai tanácsadást kér tőlem az ország egyik legnagyobb cége – olyan fizuemelés van úton, hogy csak csillog.

CsKovács Nikolett

Ne hagyd ki!

Ez a kurzus mindössze 3000 forintba kerül, de meg fogja változtatni az életed. Visszaadja a fókuszod, az önfeledtségedet, a békédet és a nyugalmadat. 

Felszabadít.