Skip to content

Figyelj, nem fogom szaporítani a szót. 

Az én programjaimra azok jelentkeznek, akiknek elegük van az önáltatásból, a látszat- és félmegoldásokból, a kompromisszumokból. 

Elegük van abból, hogy eltávolodtak önmaguktól és másoktól. Hogy nem érzik magukat OTTHON a saját házukban, családjukban, testükben, életükben. 

Szabad lelkek, akik kissé elakadtak a túlságosan is okos elméjük állandó zakatolásában. 

Egy valamit akarnak, de azt nagyon: “Bullshit mentesen”, autentikusan – azaz TÉNYLEG akarnak élni. “

A fogságba esett lélek kiszabadítására két programom van, a Tényleg Élet és a KitalÁLOM, megcsinÁLOM. Mindkettőről olvashatsz véleményeket és részleteket, ha a nevükre kattintasz, de most röviden összefoglalnám a lényeget, és a kettő közötti különbséget. 

A Tényleg Élet egy nagyon komplex életdizájn program. Szembesít mindennel, ami volt, miközben eléd tár mindent, ami LEHETSÉGES. A program végére nem csak a benned és az életedben rejlő potenciált fogod látni kristálytisztán, de a MIÉRTEKET és a HOGYANT is.

A programmal TÉNYLEG ÉLETRE szóló hozzáférést, közösséget és támogatást kapsz. Annyiszor végzed el, ahányszor szeretnéd – amikor csak úgy érzed, hogy valamely életterületed ismét “finomhangolásra” szorul. 

A TÉNYLEG ÉLET egy csúcsprogram, és TÉNYLEGES ELHATÁROZÁST kér: készen állsz arra, hogy végre azzá a nővé válj, aki lenni akarsz és a vágyott pályára állítsd az életed, vagy kullogsz tovább az elrejtett, eltemetett vágyaid mögött,  párhuzamosan mindazzal, ami lehetne – ami lehetnél. 


Kezdés:
A Tényleg Élet következő fordulójának kezdése: 2023. FEBRUÁR

Időtartama: 10 HÉT

Mennyibe kerül? A Tényleg Élet aktuális ára 300.000 HUF. 

Kedvezmény: December 24-ig még 200.000 forintért tudsz csatlakozni!

KUPONKÓD: TE-KARACSONY

A KitalÁLOM, megcsinÁLOM programban, ahogy a neve is ígéri: nem keresgéljük, hanem KITALÁLJUK ÉS MEGCSINÁLJUK ÖNMAGUNKAT. Mindazt, amit a Tényleg Életben felismertél, megértettél,  megtanultál: itt optimális környezetben elmélyítheted, gyakorolhatod és megfogható, színes-illatos valósággá gyúrod. 

Ha a Tényleg Élet után lépsz be, ez a program az összes fontos témával kapcsolatosan továbbfejleszt, továbbtanít és NEM ENGEDI, HOGY LETÉRJ AZ ÚTRÓL, amin végre elindultál! 

Nem szükséges azonban semmiféle “előképzettség”, mert a program úgy van struktúrálva, hogy akkoris tűpontosan meg tudd fogalmazni végre, mit akarsz, ha korábban ez még sosem sikerült. Maradj egy hónapot, és minden világossá válik a múltaddal, jeleneddel és jövőddel kapcsolatban. Maradj három hónapot, és elégedettebb, céltudatosabb, produktívabb és kiegyensúlyozottabb leszel, mint valaha. Maradj egy teljes éven át, és 2023 végén alig fogsz önmagadra és az életedre ismerni: gyakorlatilag valóra váltod a lehetetlent. 


Kezdés:
 Azonnal

Hogy működik: Ez egy havi díjas csoport, ahol az útmutatásom mellett tanulod meg uralni az elméd, coacholni saját magad, és te döntöd el, hogy 30 napig, vagy akár évekig maradsz. 

Tematika: Minden hónapnak van aktuális témája, melyről egy videóleckét, és a hozzátartozó interaktív naplót kapod. Emellett minden héten online csoportos coaching alkalmakkal támogatjuk a gyakorlásodat és haladásodat. 

Amíg a program résztvevője vagy, korlátlan hozzáférésed van minden élő és korábban felvett kurzushoz. 

A cél az, hogy a SAJÁT AKTUÁLIS CÉLJAID MENTÉN alakítsd ki a saját “menetrendedet”: azokat a workshopokat válaszd, melyek pontosan ott segítenek, ahol éppen vagy, és abban, ahová menni akarsz. Mindeközben természetesen 100 %-os válaszkészségre és támogatásra számíthatsz tőlem és a csoporttársaidtól.

Mennyibe kerül?

Regisztráció (Tartalmazza azt az 5 leckét, mely bármilyen álmoddal kapcsolatosan elvezet a felismeréstől és kimondástól a tervezésen át a megvalósításig, és a jelentkezésed utáni első hónap részvételi díját): 30.000 HUF

Havi díj a 2. hónaptól: 12.700 HUF

12 hónapra: 127.000 HU

 

 


Karácsonyi kedvezménnyel: 

1 hónapra: 

Ha december 24.-ig jelentkezel, 50%-os kedvezménnyel tudsz csatlakozni a programhoz és január végéig tag leszel. Így hozzáférésed lesz az ÉNKÉP UPDATE nevű, KM tagoknak szóló évindító kihíváshoz! 

A kedvezményhez jelentkezéskor írd be a: KARACSONYKM50 kupokódot. 

12 hónapra: 

10%, azaz 114.300 HU a KM-KARACSONY beírásával.

Itt tudod megvásárolni: 

 

Adj egy hónapot, és megmutatom, amit lehetetlennek hittél, az igenis lehetséges számodra. 

Adj fél évet, és gyökeresen megváltozik a gondolkodásod és az életed. 

Adj egy évet, és be fogod bizonyítani magadnak, hogy nincs lehetetlen. 

Ha teheted, élj a kombinált akció lehetőségével. 

A módszer és a szemléletmód, amit tanítok, egyszerre meghökkentően egyszerű, és “hazatalálósan” ismerős. 

Megtanítalak felismerni és kicserélni a hazug gondolataidat. 

Megtanítalak felismerni és kimondani az IGAZAT. 

Ez akár néhány perc leforgása alatt is azonnali katartikus élményt okoz, és sokan be is érik ennyivel. 

De aki nem, az tovább megy. 

Elhatározza, hogy a saját belső igazságát nem csak gondolni, beszélni és érezni akarja, HANEM ÉLNI IS. 

Többé nem kérdőjelezi meg az álmait, és készen áll felülkerekedni a múlt elakadásain, elköteleződni a MUNKA MELLETT, AMIT EGY ÁLOM VALÓRA VÁLTÁSA, ÉS EGY IGAZ ÉLET KÖVETEL. 

Ha magadra ismersz, ez a lehetőség neked szól. 

Ezzel a kombinált kedvezménnyel egy teljes éven át a mentoráltam leszel, és mindenhez hozzá fogsz férni, amit a két legfontosabb programom kínál: 

  • A Tényleg Élettel járó szilárd alapok lefektetését és életre szóló, bárhányszori részvételt
  • A KitalÁLOM, megcsinÁLOM minden napos aktív, interaktív, cselekvésre buzdító lendületét, és heti rendszerességű workshopjait
  • Heti akár több lehetőséget is, hogy egy világhírű iskola, a Life Coach School egyetlen Magyarországi végzettje mutassa meg neked, mekkora erőt és lendületet tud adni a csoportos coaching.  
Készen állsz? 
Részemről most rögtön indulhatunk! 
Ha most jelentkezel, akkor azonnal beléphetsz a KitalÁLOM, megcsinÁLOM programba, ahol épp lezárjuk az évet, és közben agyban és lélekben felkészülünk a 2023-as évre. 
 


Kezdés:
Most rögtön!

Hogy működik: Megvásárolod, és már be is veszünk a KitalÁLOM, megcsinÁLOM csapatba. 

Februárban kezdődik az első Tényleg Élet, de ezt a programot a jövőben akárhányszor elvégezheted. 2023 végéig aktív KitalÁLOM, megcsinÁLOM tag leszel. 

Mennyibe kerül? 

Normális áron ennyi lenne: 427.000 HUF

Kivételes Karácsonyi kedvezménnyel: 

300.000 HUF !!!

 

AJÉNDÉKOZZ BELSŐ BÉKÉT KARÁCSONYRA

Ezzel az ajándékkal nem foghatsz mellé! Ezt a nagysikerű kurzust már többszázan elvégezték, és a rengeteg visszajelzés alapján hatékony, azonnali gyógyírt kaptak a szorongás kezelésére, és a belső béke megteremtésére.  A 3 leckéből álló minikurzust most ajándékba is meg tudod vásárolni. A kurzus részletes leírását itt tudod elolvasni, az ajándékutalványt pedig az alábbi gombra kattintva tudod megvásárolni. 

Vásárlás után az általad megadott email címre megy majd az utalvány, egy részletes leírással arról, hogy tud a megajándékozott hozzájutni a leckékhez. Ezt a levelet továbbíthatod a megajándékozottad számára, vagy kinyomtatva adhatod át neki. 

Mennyibe kerül? 

Az ajándékutalvány ára: 3000 HUF

És ez még nem minden. 

A végére egy olyan exkluzív ajánlatot hagytam, mely azoknak szól, akik készen állnak MINDENT BELEADNI.

Akik teljes hittel és elköteleződéssel akarnak önmagukon és a kitűzött céljukon munkálkodni egy teljes éven át, az én személyes támogatásommal és összes eszközömhöz való állandó hozzáféréssel.

Hogy mit jelent ez?

  • Tényleg Élet részvételt (a következő január végén indul, de bárhányszor elvégezheted majd)
  • 2022-es KM tagság
  • Havi egy, azaz összesen 12 db. 60 perces egyéni coaching alkalom, melyek során pontosan ott foglak támogatni, ahol éppen elakadásokat, megtorpanásokat tapasztalsz, miközben következetesen tartani fogjuk a közösen kijelölt irányt.
  • Min 25 % kedvezmény bármilyen élő eseményre, amit 2022-ben tartok
  • 100 %-os kedvezmény, azaz ingyenes részvétel az összes 2022-es fizetős online eseményre, amit tartani fogok. (2022-re több tematikus programmal készülök majd a szélesebb közönség számára, többek között örömteli anyaság és business témakörben).

Ha ezt mind összeadod, egy 700000 körüli összeg jön ki eredményül, de most

5 SZEMÉLY 420.000 forintért vehet részt velem ezen az egész éves, intenzív és transzformatív kalandon!!!

Hogy ki lesz az az 5 személy, aki élni tud ezzel az egyedülálló lehetőséggel, azt a jelentkezési sorrend fogja eldönteni. Ezért is akartam NEKED szólni legelőször, mielőtt a széles közönségemnek is felkínálom.

Ha egyszerre bizserget és totálisan megrémít ez a felajánlás: PONTOSAN AZT ÉRZED, AMIT KELL! Nagyon remélem, hogy még időben túlteszed magad a félelem fázisán, és még azelőtt jelentkezel, hogy elúszna a lehetőség.

 

A MINDENT BELE akcióért írj nekem emailt az
andi@smithandicoaching.com címre.

Méghozzá MOST RÖGTÖN, mert a helyek gyorsan fogynak!

Mennyibe kerül? 

Az ajándékutalvány ára: 15.000 HUF

*Ha bármi nehézségbe ütköznél vagy kérdésed támadna, írj nyugodtan az andi@smithandicoaching.com email címre.  

Van jobb ajándék annál, mint RENDÍTHETETLENÜL HINNI MAGADBAN?

Amikor nem csak hiszed, hanem tudod és be is bizonyítod, hogy számodra nincs megoldhatatlan probléma és nincs lehetetlen cél?

Ha tudsz jobbat, kérlek, szólj nekem is! 

Ha viszont nincs jobb ötleted, ne is keresgélj tovább: kérj magadnak, vagy vásárolj szeretteidnek KitalÁLOM, megcsinÁLOM ajándékutalványt.

Ajándékutalványért írj emailt az andi@smithandicoaching.com email címre.